diumenge, 26 d’abril del 2009

Malware (6 Eines)


El Malware es el software que te l'objectiu d'infiltrar-se dins al sistema i fer danys a l'ordinador sense coneixement de l'usuari, amb finalitats diverses. Avui us ofereixo 6 de les eines que hi ha al marcat per evitar-lo i netejar-lo.

Spybot & Destroy .- És potser el que té més nom, segurament pels anys que porta. Funciona per totes les versions de Windows.

Descarrega Spyboot & Destroy

SUPERAntispyware.- És un bon analitzador i eliminador de malware. Llàstima que la versió Freeware no te la protecció en temps real, per això hauríem de pagar 30$ per adquirir la versió premium. Té molta compatibilitat amb altres eines de seguretat com Avira, Kaspersky, Symantec i McAfee.

Descarrega SUPERAntispyware

Combo Fix .- És el més primitiu i cutre visualment de totes les eines. Es un programet msdos que elimina el malware que pot i ens llista el que no pot eliminar per que ho fem manualment.

Descarrega Combo Fix

Malwarebytes Anti-Malware.- Una eina com el SUPERAntispyware, si volem gaudir de la versió premium que inclou temps real ens haurem de cascar els 19.85 $ k costa. La versió freeware és una molt bona eina de detecció i eliminació de malware. Inclou la versió del FileASSASSIN que ens permetrà esborrar fitxers bloquejats per Windows.

Descarrega Malwarebytes Anti-Malware

HijackThis.- Sense dubte es el més farragós i complicat d'entendre. De TrendMicro. Una bona eina de detecció i eliminació de malware.

Descarrega Hijack This

SpywareTerminator.- Aquest és el que utilitzo jo actualment. És gratuït, inclou Escut en temps real, Clam antivirus i Web Security Guard de protecció de continguts web. A més el programa s'inclou en CATALÀ.

Descarrega Spyware Terminator

Sign by Danasoft - Myspace Layouts and Signs